Scroll Top

‘Στην εταιρεία Pleiades νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους γύρω μας.

Θέλουμε να τους στηρίζουμε και να τους υποστηρίζουμε όσο περισσότερο μέσα από τις δραστηριότητές μας. Γι’ αυτό επιδιώκουμε να γίνουμε η πρώτη εταιρεία του κλάδου στην Ελλάδα. Και δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό. Καθημερινά κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να προσφέρουμε τις πιο άριστες υπηρεσίες και τα πιο ποιοτικά αγαθά στους ανθρώπους και τις ομάδες που μας εμπιστεύονται. 

Αδιάκοπος στόχος μας είναι να ανεβάζουμε την ικανοποίηση της εμπειρίας τους μαζί μας κάθε φορά και ψηλότερα’.                          

Γιώργος Αποστολόπουλος

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ!

Η εταιρεία Pleiades Catering Stars είναι ένας πρότυπος οργανισμός παροχής υπηρεσιών γαστρονομίας με έμφαση στους τομείς των κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων και της εξειδικευμένης εστίασης σχολείων, μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, ξενοδοχείων, πλοίων, εργοστασίων, κλινικών
και επιχειρήσεων λιανικής υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Με πιστούς πελάτες επιλεκτικούς ιδιώτες και απαιτητικούς οργανισμούς για υπηρεσίες πρότυπης γαστρονομίας, η απόλυτη υγιεινή των τροφίμων είναι η βασική μας αδιαπραγμάτευτη ρουτίνα!

  1. Διαθεσιμότητα ιδανικότερης επιλογής χώρου στις καθορισμένες ημερομηνίες
  2. Ανάλυση προδιαγραφών και προφίλ πελατών, καλεσμένων και VIP
  3. Επιλογή στησίματος (set up) εκδήλωσης
  4. Επιλογή εξοπλισμού, παρουσίασης και διακόσμησης
  5. Παρουσίαση επιπλέον παροχών
  6. Γευστική δοκιμή επιλεγμένου μενού εφόσον κρίνεται απαραίτητο
  7. Τελική αποτύπωση του πλάνου ενεργειών και τιμολόγηση
Μοναδική Διαφοροποίηση

Πανελλήνια Καινοτομία

Πρότυπες υπηρεσίες γαστρονομίας catering πολλαπλών τιμών
για τρία επίπεδα φαγητού, εξοπλισμού, παρουσίασης & εξυπηρέτησης.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Η ΚΛΑΣΣΙΚΟ 
Σύγχρονο ή Δημιουργικό
Luxury ή
Υψηλό

pleiades catering stars

EVENTS

Όποια και εάν είναι η εκδήλωση που διοργανώνετε, διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία και εξειδίκευση για να την φέρουμε εις πέρας, προσφέροντας στους καλεσμένους σας το ιδανικό μενού!

Γάμος

Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές, λαμπερές, παραμυθένιες, φαντασμαγορικές και ιδιαίτερα νόστιμες στιγμές με τα ζευγάρια που έχουμε φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Πάρτι

Χαιρόμαστε πάρα πολύ όταν μας καλούν για την οργάνωση ενός πάρτι. Ελπίζουμε ότι με τη δική μας συμβολή και τη διάθεση των πελατών μας, αυτά τα πάρτι δεν θα σβήσουν από τον χάρτη μας.

Εταιρικό Event

Στην Pleiades Catering Stars υπηρετούμε με αφοσίωση το χρέος μας προς τις επιχειρήσεις και τις ομάδες που επιθυμούν να διοργανώσουν την εταιρική…

Παιδικό Πάρτι

Εδώ δεν χρειάζονται συστάσεις για τα ειδικά παιδικά μενού μας που έχουν γίνει ανάρπαστα. Και φυσικά ένα από αυτά περιλαμβάνει τα διαχρονικά αγαπημένα μαγειρέματα της μαμάς.

Καθημερινή Σίτιση

Οι άνθρωποι πρέπει να σιτίζονται καθημερινά με φαγητό από φρέσκιες πρώτες ύλες και αγνά υλικά, με σύγχρονες παραγωγικές διαδικασίες που συγκρατούν …

Βάφτιση

Το μυστήριο της βάπτισης αποτελεί ιερή θρησκευτική στιγμή αλλά και ελληνική παραδοσιακή εθιμοτυπία. Φροντίζουμε με δέος και ευθύνη εσάς, τους συγγενείς και τους καλεσμένους σας, τα παιδιά…

pleiades catering stars

υπεραξιεσ

Σε κάθε προϊοντικό επίπεδο, όλες οι υπεραξίες της εταιρείας Pleiades Catering Stars παραμένουν αναλλοίωτες και σταθερές ανεξαρτήτως τιμολογιακής οδού.
ΟΡΑΜΑ
ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΠΡΟΤΥΠO ΣΥΣΤΗΜΑ 7 ΤΟΜΕΩΝ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΙΜΩΝ
ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ/ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Οι κοινωνικές εκδηλώσεις, που πλέον είναι πολυπληθέστατες, έχουν διττή σημασία για τον άνθρωπο και το κοινωνικό του σύνολο.
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Το corporate event θεωρείται ως το πιο δυνατό επιχειρησιακό εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της εταιρικής κουλτούρας σε μία επιχείρηση.
ΠΑΡΤΙ
Εσείς απολαύστε τους φίλους σας και διασκεδάστε με τη ψυχή σας όσο περισσότερο μπορείτε. Η Pleiades Catering Stars φροντίζει για όλα. Make your party come true!
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ
Οργανώνουμε το παιδικό σας πάρτι από την αρχή έως το τέλος, με όλες τις σημαντικές απαραίτητες λεπτομέρειες.
ΒΑΦΤΙΣΗ
Το μυστήριο της βάπτισης αποτελεί ιερή θρησκευτική στιγμή αλλά και ελληνική παραδοσιακή εθιμοτυπία.
ΓΑΜΟΣ
Παντού και πάντα όμως, ο γάμος και η τελετουργία του, η δεξίωση και το γαμήλιο γλέντι των νεόνυμφων είναι αναμφισβήτητα το πιο όμορφο και αξέχαστο γεγονός για το ζευγάρι.
STREET FOOD
Στο όνομα του street food υποκλίνονται όλοι οι foodies της γης. Η ανεξίτηλη τάση του ζωντανεύει ακόμη περισσότερο με πειραγμένα taste trends.
GASTRONOMY BOX
Φρεσκομαγειρεμένες, δημιουργικές και παραδοσιακές συνταγές έρχονται στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού μέσα στο πιο λαμπερό κουτί της γαστρονομίας.
CATERING DELIVERY
Η υπηρεσία delivery καλύπτει πολλές από τις καθημερινές ή έκτακτες ανάγκες τόσο μιας επιχείρησης όσο και μίας οικίας με την οικογένεια και τις φιλικές συνευρέσεις.
0
Έτη λειτουργίας
0
Ευχαριστημένοι πελάτες
0
Μέγεθος ομάδας
0
Ολοκληρωμένα projects

INDUSTRIAL CATERING

Η καθημερινή σίτιση μονάδων υγείας, όπως γηροκομεία, κλινικές, ψυχιατρικές κλινικές, κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ, νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης, είναι μία πολύ ευαίσθητη διαδικασία.

Οι άνθρωποι πρέπει να σιτίζονται καθημερινά με φαγητό από φρέσκιες πρώτες ύλες και αγνά υλικά, με σύγχρονες παραγωγικές διαδικασίες που συγκρατούν τα μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά και προάγουν την υγεία τους.

HORECA & SHIP CATERING

Ο κλάδος HORECA στην Ελλάδα καταγράφει πάνω από 15000 επιχειρήσεις. Μία χώρα με πλούσιο προϊόν και υπηρεσίες στην εστίαση, τον τουρισμό, τη ναυτιλία, την τουριστική φιλοξενία και το hospitality.
Οι τομείς δραστηριοποίησης μετρούν χιλιάδες επαγγελματίες στους κλάδους των ξενοδοχείων, των κρουαζιέρων και της εστίασης.

ΚΤΗΜΑΤΑ

Ανακαλύψτε τους μαγευτικούς χώρους με τους οποίους συνεργαζόμαστε και οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση σας!
ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…
LOGO SRTERW
Kostas Arnaoutis
Πελάτης

Τόσο υπέροχο φαγητό και τέτοια εξυπηρέτηση δεν έχω ξανασυναντήσει πραγματικά. Θεωρώ αδιανόητο κάποιος να χρειαστεί catering για το γάμο του και να μην συνεργαστεί με εσάς. Χίλια Μπράβο και ευχαριστούμε για όλα.

LOGO SRTERW
Minas Charasanakis
Πελάτης

Εξαιρετική ποιότητα φαγητού, ο μπουφές ανοιχτός μέχρι το πρωί και όλα τα φαγητά ήταν ζεστά. Πολύ καλή εξυπηρέτηση από τα παιδιά του σέρβις. Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει !

blog

p2012-42
21 Μαρ: Κοπή Πίτας

Καλή Χρονιά! Με Υγεία, Ευημερία, Δημιουργία και Πρόοδο σε κάθε τομέα! Με ένα νόστιμο, πλούσιο και καλαίσθητο μενού, όλοι εμείς…

Οι πελάτες μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διευθυνση
12ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας
τηλεφωνο
210 5156192
email
info@pleiadescatering.gr