Scroll Top

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το corporate event θεωρείται ως το πιο δυνατό επιχειρησιακό εργαλείο για την επίτευξη των βραχυπρόθεσμων και των μακροπρόθεσμων στόχων της εταιρικής κουλτούρας σε μία επιχείρηση.

Εάν δεν οργανώνετε εταιρικές εκδηλώσεις,  είναι καλό να γνωρίζετε ότι ο κλάδος αυτός παρέχει μόνο οφέλη στην επιχείρησή σας και το ROI (Return on Investment) είναι πολλαπλάσιο σε σχέση με άλλες ενέργειες επικοινωνίας και επαγγελματικών σχέσεων. 

Εάν πάλι οργανώνετε εκδηλώσεις είναι σίγουρο ότι βρίσκεστε ανάμεσα στους δημιουργούς ευχάριστων αναμνήσεων και πετυχημένων συνευρέσεων. 

Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν δημιουργηθεί κάθε είδους εταιρικά events για πολλούς και διαφορετικούς σκοπούς. 

Βραβεύσεις, διακρίσεις, διαγωνισμοί, υποψηφιότητες, σεμινάρια, συνέδρια, launching προϊόντων, launching υπηρεσιών, HR events, team building, ετήσιες συνελεύσεις, forums, εκθέσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, παρουσιάσεις νέων υπηρεσιών, εκδηλώσεις πρεσβειών, meetings, κοπή εταιρικής πίτας, ανακοινώσεις, συμπόσια, εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων, συνεντεύξεις τύπου (press conference), ανταποκρίσεις, πολιτικές διοργανώσεις, πολιτισμικές διοργανώσεις, επιδείξεις μόδας, φεστιβάλ πολιτιστικού, κοινωνικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, συναυλίες, μουσικά δρώμενα, επετειακά και ιστορικά γεγονότα, ορκωμοσίες, αθλητικές διοργανώσεις, εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, χορηγίες εκδηλώσεων, διαφημιστικές καμπάνιες, εκδηλώσεις σχετικές με τη βιωσιμότητα του πλανήτη, εκδηλώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εκδηλώσεις με στόχο το Well-Being και την ευεξία των ανθρώπων. 

Μερικά παραδείγματα αφορούν την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου αυτοκινήτου, την παρουσίαση ενός FMCG προϊόντος, την βράβευση εργαζομένων, τη διάκριση μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού στον στίβο αριστείας.

Σήμερα οι σύγχρονες εργασιακές και επαγγελματικές σχέσεις είναι πιο αναγκαίες από ποτέ και τα εταιρικά events που τις υποστηρίζουν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα ημερολόγια των αντίστοιχων τμημάτων των εταιριών στην Ελλάδα. 

Στην Pleiades Catering Stars υπηρετούμε με αφοσίωση το χρέος μας προς τις επιχειρήσεις και τις ομάδες που επιθυμούν να διοργανώσουν την εταιρική τους εκδήλωση, σε τέσσερα αλληλένδετα βασικά επίπεδα.   

Μία εταιρική εκδήλωση πρέπει να έχει οπωσδήποτε καλομαγειρεμένο φαγητό είτε είναι gala dinner, cocktail meeting, finger food, street food, coffee break ή banquet buffet. Πρέπει να έχει προσεγμένο service και επαγγελματική περιποίηση, επιλεγμένα ποτά και ροφήματα, μουσική που ευθυγραμμίζεται με τους σκοπούς της εκδήλωσης, άριστη ειδική καθαριότητα και απολύμανση των χώρων και των εξοπλισμών,
τήρηση της τάξης και της ασφάλειας βάσει στοχευμένου σχεδιασμού κατόπιν συνεννόησης, συμβουλευτική υποστήριξη στο event marketing concept, αλλά και στο HR  & PR Communication.

Το επόμενο event σας μπορεί να πετύχει ακόμα και το αδύνατο.

1

φροντίζουμε να είναι ασφαλείς και να έχει όλα τα standard που ταιριάζουν στη δική σας επιχείρηση.

2

διατηρούμε τους χώρους και το περιβάλλον τους καθαρό και υγιεινό.

3

οργανώνουμε με βάση τα εταιρικά SOP’S (Standard Operating Procedures) τα εδέσματα της εταιρικής εκδήλωσης, πάντα με φρέσκες πρώτες ύλες και αγνά υλικά, την εξυπηρέτηση, το service και τη συνολική υποστήριξη, προκειμένου να είναι όλα νόστιμα και να σερβιριστούν υπεύθυνα μέσα στο χρονοδιάγραμμα της εκδήλωσης. 

4

συμβάλλουμε στην ελευθερία των ανθρώπων να ονειρεύονται χωρίς όρια, να ζουν τη ζωή τους με υψηλά κίνητρα, υψηλή διάθεση παραγωγής πλούτου και ευδαιμονίας και να περνούν αξέχαστα.

Κτήματα - Χώροι

Η άρτια αρχιτεκτονική, τα επιβλητικά κυπαρίσσια, οι εντυπωσιακοί καταρράκτες, η αίγλη της πισίνας, η πανοραμική θέα, το αμφιθεατρικό τοπίο, το παραμυθένιο σκηνικό και η ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά του κάθε κτήματος και χώρου που συνεργαζόμαστε περήφανα, συνθέτουν τον καμβά των επιθυμιών σας για την εκδήλωση των ονείρων σας. 

Μοναδική Διαφοροποίηση

Πανελλήνια Καινοτομία

Πρότυπες υπηρεσίες γαστρονομίας catering πολλαπλών τιμών
για τρία επίπεδα μενού, φαγητού, εξοπλισμού, παρουσίασης & εξυπηρέτησης.