Scroll Top

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΙΤΙΣΗ

Καθημερινή Σίτιση

Καντίνες – Κυλικεία – Εστιατόρια προσωπικού σε Εταιρείες – Εργοστάσια –  Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς

Η καθημερινή σίτιση των εργαζομένων στην καντίνα, το κυλικείο ή το εστιατόριο προσωπικού μέσα στις εγκαταστάσεις  σε εργοστάσια, εκπαιδευτικούς οργανισμούς είναι η πιο αποτελεσματική λύση για την σωστή φροντίδα της διατροφής του προσωπικού και τον ορθολογισμό του κόστους.

Καθημερινή Σίτιση σε Σχολεία, Μονάδες Υγείας

Η σίτιση σε σχολεία και εταιρείες καθώς και σε γηροκομεία, κλινικές, κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων – ΑΜΕΑ, θεραπευτήρια, νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης, είναι μία πολύ ευαίσθητη διαδικασία. 

Οι άνθρωποι πρέπει να σιτίζονται καθημερινά με φαγητό από φρέσκες πρώτες ύλες και αγνά υλικά, με σύγχρονες παραγωγικές διαδικασίες που συγκρατούν τα μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά και προάγουν την υγεία.

Πρέπει να προσφέρεται η απόλαυση και η χαρά του φαγητού σε όλους και η τροφή να μην διέρχεται από πολλά στάδια επεξεργασίας και διαχείρισης, ούτε να αλλοιώνεται από πολλές σάλτσες, υπερβολικό αλάτι, ζάχαρη, χρωστικές ουσίες, βελτιωτικά και MSG (E621).

 Η τροφή οφείλει να είναι βασικός σύμμαχος της υγείας, ειδικά για τα παιδιά μας στα σχολεία αλλά και τις μονάδες υγείας που φιλοξενούν συνανθρώπους που βιώνουν ασθένεια, πόνο, ανοσοανεπάρκεια, τραυματισμό, ηλικιακό γήρας, ειδικές παθήσεις και μακροχρόνια υποκινητικότητα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Με βάση τον σχεδιασμό  παραγωγής συλλέγονται τα υλικά, πλένονται και καθαρίζονται τα λαχανικά, προετοιμάζονται οι υπόλοιπες πρώτες ύλες και στη συνέχεια υλοποιείται η παραγωγή του φαγητού. Το φαγητό για τη μεταφορά του μπαίνει σε ανοξείδωτους γαστρονόμους και τοποθετείται σε ισοθερμικούς θερμοθαλάμους ή περιέκτες (thermobox). Οι περιέκτες τροφίμων (thermobox) και οι ισοθερμικοί θερμοθάλαμοι διατηρούν τα τρόφιμα στην κατάλληλη θερμοκρασία. 

Η μεταφορά των τροφίμων γίνεται μέσα στα ιδιόκτητα φορτηγά – ψυγεία της εταιρείας και η παράδοση πραγματοποιείται κατόπιν συμφωνίας και προγραμματισμού στους προβλεπόμενους χώρους. 

Η Pleiades Catering Stars στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, στο 12ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας. Εφαρμόζει καθημερινά όλες τις απαιτούμενες αυστηρές διαδικασίες επιλογής και εξειδικευμένης διαχείρισης πρώτων υλών, παραγωγής, μεταφοράς και παράδοσης των προϊόντων και των εδεσμάτων της. Το σύστημα προμηθειών είναι υψίστης ποιότητας και αξιολόγησης.

Με 21 χρόνια δραστηριοποίησης στον κλάδο του social & industrial catering και την καθημερινή τροφοδοσία και σίτιση, παραμένουμε αφοσιωμένοι στις υπηρεσίες πρότυπης γαστρονομίας. Η διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων είναι ο θεμελιώδης σκοπός μας.

Η εταιρεία στρατολογεί και εγκαθιστά στην παραγωγική της ομάδα και στα επιχειρησιακά units που υποστηρίζει, το ανθρώπινο δυναμικό που απαιτεί η κάθε μία ιδιαίτερη παραγωγική της δραστηριότητα.

Εκπαιδεύει, αξιολογεί και διαχειρίζεται συνεχώς τους ανθρώπους της εφαρμόζοντας τις σύγχρονες επιτυχημένες διαδικασίες παραγωγικότητας και φροντίζει αδιάκοπα όλοι οι εργαζόμενοι να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχαριστημένοι από τη δουλειά τους.

Το σύστημα υγιεινής και ασφάλειας της εταιρείας εκπαιδεύει ειδικότερα και σε συχνά χρονικά διαστήματα πάνω στα ακόλουθα:

  • Την επιλογή των πρώτων υλών και τη διαχείρισή τους. 
  • Τη βέλτιστη χρήση,  τη συντήρηση, τον καθαρισμό και την απολύμανση των μηχανημάτων και του υγειονομικού εξοπλισμού
  • Τη μεθοδολογία της εκτέλεσης των εργασιών
  • Τα προ-απαιτούμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας 
Μοναδική Διαφοροποίηση

Πανελλήνια Καινοτομία

Πρότυπες υπηρεσίες γαστρονομίας catering πολλαπλών τιμών
για τρία επίπεδα μενού, φαγητού, εξοπλισμού, παρουσίασης & εξυπηρέτησης.