Ενσωματώστε μια νότα άνοιξης στο μενού υποδοχής και συνδυάστε το με ανατρεπτικά παραδοσιακά στοιχεία.
- Θεικά ποτά
Ένα signature cocktail είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να δώσετε προσωπικότητα και χαρακτήρα στον γάμο σας και ιδιαίτερα την άνοιξη που προσφέρεται με πολλά αρώματα και μυρωδικά.
Μια πολύ δροσιστική ιδέα είναι οι frozen margaritas, frozen strawberry daiquiris και Bellinis. Σε συνδυασμό με ποτήρια που αναγράφουν τα αρχικά σας είναι ο τέλειος συνδυασμός για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας σε μια ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.
- Μοναδικά appetizers
Ξεκινήστε το γεύμα σας με ορεκτικά εμπνευσμένα από την άνοιξη. Οι συνταγές με αυγά είναι μια επιλογή αρκετά ανοιξιάτικη. Επιλέξτε λοιπόν ένα σουφλέ αυγών ή αυγά ορτυκιών.
Η επιλογή της σαλάτας μπορεί επίσης να δώσει έναν έντονο χαρακτήρα άνοιξης στο τραπέζι του γάμου σας. Επιλέξτε λαχανικά απευθείας από τον αγρό με τρυφερά φύλλα και αποφύγετε το iceberg, όπως το mesclan ή η ρόκα baby.
Έπειτα επιλέξτε να συνδυάσετε την σαλάτα με κάποιο εξωτικό φρούτο ή μούρα και μια dressing εσπεριδοειδών.
3. Δελεαστικά entrees
Τα κυρίως πιάτα σας επιλέξτε να είναι ελαφριά, ανοιξιάτικα και με έντονη την εποχιακή πινελιά. Ως βάση ιδανικές επιλογές είναι το ψάρι και το κοτόπουλο που μπορούν να συνοδευτούν με entrees από δεντρολίβανο ή μέντα.
Τα dressing εσπεριδοειδών είναι για ακόμη μια φορά μια δροσερή και πολύ ανοιξιάτικη επιλογή για να ντύσετε το γεύμα σας.
Ένας ακόμη τρόπος για να φέρετε την άνοιξη στο πιάτο σας είναι το γαρνίρισμα του πιάτου. Επιλέξτε σπαράγγια baby ή baby καρότα και προσθέστε ένα άνθος όπως μια ορχιδέα ή ένα πανσεδάκι για να δώσετε χρώμα στην συνολική εικόνα.
- Απολαυστικά επιδόρπια
Υπάρχουν τόσες πολλές ζαχαρωμένες απολαύσεις που ταιριάζουν απόλυτα με την άνοιξη. Αγαπάμε την ιδέα να προσφέρουμε στους επισκέπτες petit four με μονόγραμμα ή πολύχρωμα macarons. Οι λευκές φράουλες με σοκολάτα, είναι μια άλλη γλυκιά ιδέα. Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, βρίσκεστε στην εποχή του χρόνου με τις ελαφρύτερες γεύσεις όπως κρέμες βανίλιας, λεμονιού και μούρων.
Προσφέρετε στους επισκέπτες ένα μπουφέ με επιδόρπια – που τα φτιάχνεις μόνος σου- όπως φρέσκα μούρα με σαντιγί και λιωμένη σοκολάτα για μια εγγυημένη απολαυστική εμπειρία.