Scroll Top

ΓΑΜΟΣ

Πόση αγάπη, πόση χαρά, πόση ευλογία και πόση ευτυχία υπάρχει στο μυστήριο του γάμου!

 Η λαογραφία του τόπου μας καταγράφει μοναδικά έθιμα και εθιμοτυπίες που σε πολλά μέρη της Ελλάδας διατηρούνται αναλλοίωτα και σε κάποια άλλα ευδοκιμούν οι πιο μοντέρνες εκδόσεις τους.

Παντού και πάντα όμως, ο γάμος και η τελετουργία του, η δεξίωση και το γαμήλιο γλέντι των νεόνυμφων είναι αναμφισβήτητα το πιο όμορφο και αξέχαστο γεγονός για το ζευγάρι.

Ο γάμος εντάσσεται στον ευρύτερο εθιμικό κύκλο και τον κύκλο της ζωής του ανθρώπου. Ο θεσμός του γάμου στην ελληνική παράδοση αποσκοπεί στην θεία εύνοια, την αποτροπή από κινδύνους και την ευνοϊκή επίδραση του μέλλοντος στο ζευγάρι. Οι άνθρωποι ζουν και  αισθάνονται καλύτερα ως ζευγάρια μέσα στην κοινωνία, προοδεύουν, ζουν το μεγαλείο της αγάπης, γεύονται τη χαρά και την ευτυχία, δημιουργούν οικογένεια, βιώνουν την χαρά της γέννησης των παιδιών τους, την ευζωία και την ομόνοια. 

Μια νέα ζωή ξεκινάει με τον γάμο. Σηματοδοτεί την αναγέννηση του ανθρώπου, την έναρξη της ανεξάρτητης πλεύσης του ζευγαριού και την αισιόδοξη ματιά που αντανακλούν τα βλέμματά τους.

Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές, λαμπερές, παραμυθένιες, φαντασμαγορικές και ιδιαίτερα νόστιμες στιγμές με τα ζευγάρια που έχουμε φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η ευτυχία και ο σεβασμός που αξίζει στη ζωή του κάθε νέο ζευγάρι ξεκινούν από την περιποίηση που προσφέρουμε στη γαμήλια δεξίωση. Σηματοδοτούνται από το πεντανόστιμο φαγητό, την οργάνωση, τη διακόσμηση, την εξυπηρέτηση, το χαμόγελο, την υπευθυνότητα, την καθαριότητα, τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, τη φροντίδα, την ευγένεια, το γεγονός ότι όλα συμβαίνουν την στιγμή που πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει.

Η ώρα που μπαίνουν η νύφη και ο γαμπρός στην αίθουσα ή στον κήπο του κτήματος είναι ιερή. Καμία άλλη στιγμή δεν μπορεί να συγκριθεί και να αγγίξει το συναίσθημα του ζευγαριού, της οικογένειας και των αγαπημένων καλεσμένων όσο αυτά τα λίγα λεπτά. 

Η Pleiades Catering Stars έχουν ζήσει πάνω από 5000 δεξιώσεις γάμου, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και ευγνωμοσύνη. Χαρά που μοιραστήκαμε με τα ζευγάρια, τους γονείς τους, τους καλεσμένους τους. Χαρά που νιώσαμε εμείς ως ομάδα, ως συνεργάτες, ως οργανωτές απαράμιλλων και αξέχαστων στιγμών.

Ευγνωμοσύνη σε όλα τα ζευγάρια που μας εμπιστεύτηκαν για την πιο σπουδαία, ονειρεμένη, παραμυθένια και φαντασμαγορική μέρα της ζωής τους.  Ευγνωμοσύνη που η ζωή μάς φίλεψε με τόσο υπέροχες συγκινήσεις.

Τόσες και τόσες υπέροχες δεξιώσεις με μοναδικές γεύσεις, γνήσιες γεύσεις, γεύσεις που αγαπούν οι νεότεροι αλλά και οι πιο παλαιοί, γεύσεις φτιαγμένες με μεράκι, με συνταγές της ελληνικής κουζίνας, γεύσεις καμιά φορά λίγο ξενόφερτες αλλά αγαπημένες, γεύσεις με αέρα ιταλικό, μεσογειακό, νησιώτικο, παραδοσιακό. 

Μετράμε ατελείωτα χιλιόμετρα σε κάθε δεξίωση γάμου, χιλιόμετρα μέσα στις κουζίνες και τις εγκαταστάσεις μας, χιλιόμετρα στα κτήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του χώρου και των τραπεζιών, χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης του γάμου από την μπριγκάντα της κουζίνας, την ομάδα των σερβιτόρων μας και των υπευθύνων της δεξίωσης. 

Πόσες και πόσες μοναδικές γαμήλιες στιγμές!

Για εμάς η μέρα σας είναι μοναδική. Αν δεν ήταν, δεν θα κάναμε αυτό το επάγγελμα. Ένα επάγγελμα που μας θέλει όλους στην Pleiades Catering Stars υπ’ ατμών, σχεδόν 20 ώρες το 24ωρο, με πεντακάθαρα ρούχα, περιποιημένα μαλλιά, χαμόγελα, ευγένεια, σταθερότητα, οργάνωση, πειθαρχία, εξυπηρέτηση, μοναδική φροντίδα, διακριτικότητα, αστραπιαία κατανόηση αναγκών, συναίσθημα γαλήνης και δημιουργικής έντασης, προσοχή στη λεπτομέρεια, άψογη σύμπραξη και συνεργασία, γερή μέση και πόδια και χαρά, πολύ πολύ χαρά! 

Η μέρα του γάμου σας είναι η μέρα που γιορτάζετε την αγάπη. Μαζί σας την γιορτάζουμε κι εμείς. 

Βίον ανθόσπαρτον με υγεία και παντοτινή αγάπη!

Κτήματα - Χώροι

Η άρτια αρχιτεκτονική, τα επιβλητικά κυπαρίσσια, οι εντυπωσιακοί καταρράκτες, η αίγλη της πισίνας, η πανοραμική θέα, το αμφιθεατρικό τοπίο, το παραμυθένιο σκηνικό και η ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά του κάθε κτήματος και χώρου που συνεργαζόμαστε περήφανα, συνθέτουν τον καμβά των επιθυμιών σας για την εκδήλωση των ονείρων σας. 

Μοναδική Διαφοροποίηση

Πανελλήνια Καινοτομία

Πρότυπες υπηρεσίες γαστρονομίας catering πολλαπλών τιμών
για τρία επίπεδα μενού, φαγητού, εξοπλισμού, παρουσίασης & εξυπηρέτησης.