Scroll Top

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε η εταιρεία Pleiades Catering Stars. Όπως και οι Πλειάδες της μυθολογίας το όνομά μας παραπέμπει σε αστέρια. Στα αστέρια του Catering. Δεν έχουμε μόνο ένα αστέρι Executive Chef όπως οι περισσότεροι επισιτιστικοί οργανισμοί. Έχουμε πολλά αστέρια. Και όχι μόνο Chefs, αλλά και όλους τους εξειδικευμένους ανθρώπους που απαιτούνται. Για να μπορούμε να παράγουμε την πιο premium γαστρονομία στην Ελλάδα. 

Η εταιρεία Pleiades Catering Stars είναι ένας πρότυπος οργανισμός παροχής υπηρεσιών γαστρονομίας με έμφαση στους τομείς των κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων και της εξειδικευμένης εστίασης σχολείων, μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, ξενοδοχείων, πλοίων, εργοστασίων, κλινικών
και επιχειρήσεων λιανικής υγειονομικού ενδιαφέροντος.   

Με πιστούς πελάτες επιλεκτικούς ιδιώτες και απαιτητικούς οργανισμούς για υπηρεσίες πρότυπης γαστρονομίας, η απόλυτη υγιεινή των τροφίμων είναι η βασική μας αδιαπραγμάτευτη ρουτίνα:

Όραμα μας είναι όλοι οι άνθρωποι να απολαμβάνουν καλό, νόστιμο, προσεγμένο φαγητό, με ευγένεια, γνώση και χαμόγελο.

Μετά από 21 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στον κλάδο του Catering, επανασχεδιάσαμε με προσοχή την λειτουργία μας και αναβαθμίσαμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα του φαγητού μας και το επίπεδο των υπηρεσιών μας. Ώστε να ανταποκριθούμε εύστοχα στη νέα απαιτητική εποχή για υψηλή τεχνογνωσία ανά τομέα ενδιαφέροντος και προσιτές τιμές. 

Όραμά μας είναι να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να απολαμβάνουν καλό, νόστιμο, προσεγμένο φαγητό, με ευγένεια, γνώση και χαμόγελο, σε ένα περιβάλλον καθαρό, οργανωμένο σωστά, που ακτινοβολεί σεβασμό και φροντίδα, από ανθρώπους επιτυχημένους που αγαπούν τη δουλειά τους και επιθυμούν να βελτιώνονται συνεχώς, για να βελτιώνουν αδιάκοπα με το έργο τους το επίπεδο ζωής των πελατών τους και όσο περισσοτέρων ανθρώπων γύρω τους. 

Στηρίζουμε τη λειτουργία μας στην πιστή επανάληψη μιας σειράς αυστηρά καθορισμένων παραγωγικών διαδικασιών, (Standard Operating Procedures), με διαρκή έλεγχο των επιμέρους κριτικών σταδίων και με συνεχείς διορθωτικές ενέργειες για την επίτευξη της βέλτιστης παραγωγής του πολύτιμου προϊόντος. Εφαρμόζουμε με ευλάβεια όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες επιλογής και διαχείρισης πρώτων υλών, παραγωγής, μεταφοράς και παράδοσης. 

Εξάλλου, το τελικό προϊόν μίας πρότυπης μονάδας που παράγει και διαθέτει φαγητό δεν είναι μόνο το ίδιο το φαγητό. Είναι όλα αυτά που στηρίζουν και υποστηρίζουν άμεσα ή έμμεσα οτιδήποτε γεύεσαι και καταναλώνεις, και που κάποια τα βλέπεις και τα νιώθεις, όμως κάποια άλλα θα ήθελες πολύ να υπάρχουν και να υφίστανται, αλλά δεν μπορείς πάντοτε να τα καταλάβεις με τις αισθήσεις σου. 

Το φαγητό, σύμφωνα με τις πρόσφατες παγκόσμιες έρευνες, αποτελεί πλέον για την πλειοψηφία ‘εμπειρία’. Μία εμπειρία που πρέπει να δημιουργεί όμορφα, δυνατά συναισθήματα. Φαγητό μαγειρεμένο με γνώσεις, με μεράκι, με αγάπη, με αγνές πρώτες ύλες, με όραμα. Με ανάγκη αδιάκοπης δημιουργίας, αλλά και με θύμησες από τα παλιά. Με διαρκή επαγρύπνηση για τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας. Τι πρέπει να μένει σταθερό στο φαγητό μας και τι πρέπει να αλλάζει για να εξακολουθεί να προκαλεί υψηλά συναισθήματα τέρψης, πλήρωσης και απόλαυσης; Μόνο με το συναίσθημα επιλέγει ο άνθρωπος τα πάντα στη ζωή του. Και υπερβολικά όμορφα συναισθήματα οδηγούν σε μόνιμες, πιστές επιλογές, που αγαπάμε και θέλουμε όσο πιο συχνά να μας ικανοποιούν και να μας εκπλήσσουν. 

Στην εταιρεία Pleiades Catering Stars προσφέρουμε αγαθά εξαιρετικής ποιότητας, υπερβολικά φρέσκα. Ετοιμάζουμε καθημερινά εδέσματα φρεσκομαγειρεμένα με τεχνολογίες αιχμής και πρότυπες συνταγές, που συγκρατούν τα θρεπτικά συστατικά, με στόχο την πιο νόστιμη γεύση του φαγητού και διαχρονική υγεία. Και πάντα με αγάπη και σεβασμό στους πελάτες μας, τους εργαζόμενούς μας, τους συνεργάτες μας και σε όλους τους ανθρώπους που καταναλώνουν το φαγητό μας, αυστηρά πιστοί σε αυτή τη στάση ζωής για αδιάκοπες υπηρεσίες πρότυπης γαστρονομίας.

Η φιλοσοφία μας στον σχεδιασμό της τιμολογιακής πολιτικής για κάθε σεβαστή συνεργασία μας ευθυγραμμίζεται σταθερά με τη λογική “best value for money”. Έτσι κάθε δυνητικός πελάτης και συνεργάτης συμφωνεί με τις τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών μας καθώς και του μείγματος των αξιών που εμπεριέχουν. Και η πιο εύστοχη τιμολογιακή πολιτική για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι άρρητα συνδεδεμένη με καθορισμένες ενέργειες διαρκούς επανασχεδιασμού και αδιάκοπης βελτίωσης του συνολικού πολύτιμου προϊόντος που προσφέρουμε.

Ο τομέας έρευνας της εταιρείας μας βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση και παρακολούθηση των στατιστικών κάθε συνεργασίας μας και του τρόπου συμπεριφοράς και κατανάλωσης σε κάθε μοναδικό project, ώστε να είμαστε πάντοτε σε ετοιμότητα για την πραγματοποίηση δυνητικών διορθωτικών ενεργειών και ενεργειών fine tuning της τιμολογιακής πολιτικής μας όπου χρειάζεται, ώστε να μπορούμε συνεχώς να είμαστε οι πιο ανταγωνιστικοί στις τιμές της ευρύτερης αγοράς.