Scroll Top

ΟΙ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

οι υπεραξιεσ μασ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Είμαστε η μοναδική εταιρεία ποιοτικού catering στην Ελλάδα που το φαγητό μας και οι υπηρεσίες μας ανταποκρίνονται σε όλα τα οικονομικά επίπεδα της αγοράς. Έτσι νιώθουμε περήφανοι που μπορούμε να μειώσουμε στο ελάχιστο την πιθανότητα να μην διαθέτουμε τις προτάσεις εκείνες που έχετε σκεφτεί. Διαθέτουμε πάντα τις πιο premium λύσεις για τις ιδιαίτερες ανάγκες που μπορεί να έχει μία προσωπική ή μία εταιρική συνεργασία και για όλες τις οικονομικές απαιτήσεις που ενδιαφέρουν τους υποψήφιους πελάτες μας.

Σε κάθε προϊοντικό επίπεδο, όλες οι υπεραξίες της εταιρείας Pleiades Catering Stars παραμένουν αναλλοίωτες και σταθερές ανεξαρτήτως τιμολογιακής οδού. Αυτό που επιθυμούμε ως πρότυπος επισιτιστικός οργανισμός, είναι σε κάθε περίπτωση οι σεβαστοί πελάτες μας και οι καλεσμένοι τους, οι συνεργάτες τους ή και οι δικοί τους πελάτες, που καταναλώνουν το φαγητό μας και φιλοξενούνται από τους ανθρώπους μας και τις υπηρεσίες μας, να νιώθουν τη μέγιστη συναισθηματική ασφάλεια, να μην χορταίνουν τη νοστιμιά, την ποιότητα, τη γεύση, την αισθητική και την εξυπηρέτηση, και η γνώμη τους ομόφωνα, να είναι αυτή που όλοι μας έχουμε όταν αισθανόμαστε βαθιά μέσα μας ότι αυτό που λάβαμε πραγματικά αξίζει.

Για την πιο εύρυθμη λειτουργία και τη συνεχή αναβάθμιση του συνολικού μείγματος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, αλλά και γενικότερα για την καλύτερη συνεργασία της εταιρείας μας με τον κάθε σεβαστό ιδιώτη και οργανισμό, προτείνουμε την πραγματοποίηση τουλάχιστον δύο meetings των υπευθύνων εκατέρωθεν πριν την έναρξη κάθε event και κάθε project που αναλαμβάνουμε, καθώς και ενός meeting μετά την ολοκλήρωσή του, ή ενός μηνιαίου meeting για μόνιμες μακροχρόνιες συνεργασίες, για τη συζήτηση όλων των θεμάτων που ενδιαφέρουν και απαιτούν άμεση διαχείριση, όπως και για την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων και κατευθύνσεων βελτίωσης.

Γιατί πάνω απ’ όλα, θεμελιώδης σκοπός μας είναι ο κάθε μοναδικός πελάτης μας να δηλώνει με ειλικρίνεια ότι η συνεργασία του με την εταιρεία Pleiades Catering Stars άξιζε πραγματικά και κάθε φορά αξίζει.

γιατι να μασ επιλεξετε

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΜΑ

Όραμα είναι μία εικόνα στο μέλλον.
Είναι η έμπνευση και η κινητήρια δύναμη για όλους τους στρατηγικούς προγραμματισμούς μου. Πού θέλω να πάω; Πώς σκοπεύω να φανώ χρήσιμος σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους; Χωρίς ένα σαφώς δηλωμένο αποφασισμένο όραμα οι ομάδες και οι άνθρωποι κινδυνεύουν να χαθούν.

Όραμά μας στην Pleiades Catering Stars είναι να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να απολαμβάνουν καλό, νόστιμο, προσεγμένο φαγητό, με ευγένεια, γνώση και χαμόγελο, σε ένα περιβάλλον καθαρό, οργανωμένο σωστά, που ακτινοβολεί σεβασμό και φροντίδα, από ανθρώπους επιτυχημένους που αγαπούν τη δουλειά τους και επιθυμούν να βελτιώνονται συνεχώς και να βελτιώνουν αδιάκοπα με το έργο τους το επίπεδο ζωής των πελατών τους και όσο περισσότερων ανθρώπων γύρω τους.

Μία όμορφη εικόνα πολύχρωμων μοναδικών αξιών, που συνυπάρχουν άριστα μεταξύ τους, όπως και τα πολύμορφα συστατικά κάθε καλής κουζίνας, και σκορπούν εκατέρωθεν δυνατά, χαρούμενα συναισθήματα, μέσα από την τόσο σημαντική δραστηριότητα του φαγητού, σαν μία από τις πρωταρχικές ανάγκες και απολαύσεις της ανθρώπινης ύπαρξης σχεδόν από πάντα.

Μοναδική Διαφοροποίηση

Πανελλήνια Καινοτομία

Πρότυπες υπηρεσίες γαστρονομίας catering πολλαπλών τιμών
για τρία επίπεδα φαγητού, εξοπλισμού, παρουσίασης & εξυπηρέτησης.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Η ΚΛΑΣΣΙΚΟ 
Σύγχρονο ή Δημιουργικό
Luxury ή
Υψηλό