Κτήμα Αριάδνη

Κτήμα Αριάδνη

ΦΑΙΣΤΟΣ

Το "Φαιστός" είναι ένας από τους τρεις αυτόνομους χώρους του κτήματος Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη και εντυπωσιάζει με το γαλήνιο εξωτερικό του περιβάλλον και την μεγάλη αίθουσα με τις τεράστιες τζαμαρίες, από τις οποίες υπάρχει άμεση επαφή με τον κήπο, ειδικά όταν αυτές ανοίγουν πλήρως.

Χαρακτηριστικό σημείο του χώρου Φαιστός είναι η λιμνούλα με το συντριβάνι. Χωρίζει κατά μία έννοια τον χώρο με το γκαζόν και το πλακόστρωτο μέρος της πίστας, από τον ελαφρώς υπερυψωμένο χώρο με τα μεγάλα πεύκα και το πέτρινο, γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του χώρου Φαιστός.

ΚΝΩΣΣΟΣ

Κνωσσός ονομάζεται εκείνος ο χώρος του κτήματος Αριάδνη, που η πισίνα του πρωταγωνιστεί ανάμεσα στους προσεγμένους κήπους. Ο χώρος Κνωσσός διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τις προϋποθέσεις για να φιλοξενεί τις πιο καλά οργανωμένες εκδηλώσεις. Εκείνες που μένουν αξέχαστες για την ποιότητα των υπηρεσιών, την αισθητική τους υπεροχή και τις ανεπανάληπτες στιγμές σε ένα όμορφο περιβάλλον, όπου η φροντίδα είναι ολοφάνερη μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Ο χώρος Κνωσσός στο κτήμα Αριάδνη περιλαμβάνει έναν πολύ όμορφο και προσεγμένο εξωτερικό χώρο, με πολύ πράσινο και μια πισίνα με ιδιαίτερο σχήμα και χαρακτηριστικό γεφυράκι πάνω από αυτή, καθώς και μια μεγάλη αίθουσα με τζαμαρίες προς τον κήπο, που διαθέτει πλήρεις εγκαταστάσεις φωτισμού, ήχου, κλιματισμού και κάθε άλλη προδιαγραφή, η οποία εγγυάται ως αποτέλεσμα μια επιτυχημένη εκδήλωση.

ΑΚΑΛΛΙΣ

Akallis ονομάζεται και ο νέος χώρος δεξιώσεων στη Βαρυμπόμπη, ο οποίος είναι κατά μια έννοια ο τρίτος χώρος του κτήματος Αριάδνη, μετά τον χώρο Κνωσσός και τον χώρο Φαιστός που γνωρίζετε και αγαπάτε εδώ και χρόνια.

Η Akallis διαμορφώνεται ως ένας υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων, μοντέρνας αισθητικής, εναρμονισμένης με το περιβάλλον, που διαθέτει κάθε απαραίτητη υποδομή και στεγασμένο χώρο για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις μέχρι και 200 ατόμων σε καθιστό setup και ως και 400 ατόμων, ορθίων, σε εκδήλωση πάρτι στον χώρο κάτω από το σκέπαστρο.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κλειστός Χώρος: Ναι
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πύργος Μελισσουργού Πολυχώροι και Ιδρύματα »