Όποιο κι αν είναι το ύφος, η αρχιτεκτονική και το τοπίο, η εκδήλωσή σας προσαρμόζεται στον χαρακτήρα της τοποθεσίας και αποκτά την ιδιαίτερη και ξεχωριστή μορφή της με την βοήθειά μας και με σεβασμό στον χώρο.

Παρακάτω ακολουθούν κάποιοι από τους χώρους που έχουμε συνεργαστεί και μας έχουν εμπνεύσει στο παρελθόν.

Στο «ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ», προσφέρουμε προσεγμένη φιλοξενία μετατρέποντας τις ξεχωριστές στιγμές σας στις πιο γλυκές αναμνήσεις.

Στόχος μας η πληρέστερη οργάνωση της εκδήλωσης σας, αρωγοί μας το εξειδικευμένο προσωπικό του κτήματος που με συνέπεια, επαγγελματισμό και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, οργανώνουν άψογα κάθε είδους εκδήλωση, μετατρέποντάς μας σε μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές σας.

Ο «ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ» αποτελείται από δύο κτίρια που αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη ερμηνεία του minimal design & του παραδοσιακού ασιατικού στυλ, με εσωτερική διακόσμηση από μοναδικά συλλεκτικά κομμάτια.

Κρυμμένο σαν πολύτιμο μυστικό, μέσα στην αγκαλιά ενός πανέμορφου ανάγλυφου και καταπράσινου σκηνικού, το Κτήμα Ζολώτα αποτελεί μια όαση καλαισθησίας, κάτι που θα διαπιστώσετε, από την πρώτη κόλας στιγμή που θα το επισκεφτείτε.

Η φυσική ομορφιά του τοπίου, συνδυασμένη με την αρχιτεκτονική δομή του κτήματος, αποτελούν τον ιδανικό χώρο, για την διοργάνωση μιας μοναδικής εκδήλωσης, που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Ένας χώρος υψηλής αισθητικής με lounge διάθεση και minimal ύφος, προορισμένος για διαφορετικά events και δεξιώσεις, με τη λιτότητα και την αδιαμφισβήτητη γοητεία του μοντέρνου. Αυτό είναι με λίγες λέξεις το Anais Club.

Με ακόμα περισσότερες, είναι μια εντυπωσιακή αίθουσα με πρωταγωνιστές τα σύγχρονα υλικά που δημιουργούν μια cool αλλά καθ’ όλα ζεστή ατμόσφαιρα. Πάτωμα από γρανίτη, δερμάτινες καρέκλες και μια ανοιγόμενη οροφή, ανάλογα με τις διαθέσεις του καιρού, είναι τα πρώτα διακοσμητικά στοιχεία που αποσπούν την προσοχή.

Πρόκειται για ένα υπέροχο κτήμα εκδηλώσεων χωρητικότητας έως 700 ατόμων σε καθιστό μπουφέ το οποίο αποτελεί τη νέα hot επιλογή στον τομέα της προσωπικής δεξίωσης. Το κτήμα περιβάλλεται από πέτρινες αψίδες οι οποίες έχουν συνεχή εναλλαγή φωτισμού προσφέροντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην πιο σημαντική βραδιά σας.

Η πισίνα γύρω απ΄την οποία γίνεται το στήσιμο της δεξίωσης και η τάφρος με συνεχή ροή νερού θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τις ξεχωριστές στιγμές σας.

Στον περιβάλλοντα χώρο τοποθετούνται stools και καναπέδες ιδιαίτερης αισθητικής προσφέροντας μια επιπλέον άνεση στους προσκεκλημένους σας.

Το Κτήμα The Glam απλώνεται σε μια έκταση δύο στρεμμάτων με απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα και διαθέτει άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, φωτισμό που αναδεικνύει το χώρο, δύο εισόδους και parking.
Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του μπορεί να φιλοξενήσει 450καλεσμένους καθήμενους ή 1.000 σε περίπτωση δεξίωσης τύπου cocktail.

Η The Blender Gallery αποτελεί έναν εναλλακτικό χώρο εκδηλώσεων στα νότια προάστια της Αθήνας. Ένας χώρος τέχνης και εκδηλώσεων υψηλής αισθητικής, όπου το ιδιαίτερο design συνδυάζεται με τη λειτουργικότητα. O εκθεσιακός χώρος διακρίνεται για το minimal design του, ενώ το επιβλητικό μπαρ οχτώ μέτρων που συγκοινωνεί με το φωτεινό αίθριο - όαση της γκαλερί, διαμορφώνουν τον σύγχρονο και παράλληλα προσιτό χαρακτήρα της The Blender Gallery.

  • 7ος Πολυχώρος- Multi Event City Loft- Aθήνα
  • ΛΑΕΔ
  • Ίδρυμα Ευγενίδου-Πλανητάριο
  • Ίδρυμα Εικαστικών τεχνών – Τσιχριντζή- Κηφησιά
  • Βlender Gallery- Γλυφάδα
  • Gazoo Event- Γκάζι
  • The Loft- Moναστηράκι
  • Skyfall- Μετς
  • Μεταλλουργείο- Γκάζι