Ένα παιδικό πάρτυ είναι ένας τρόπος για να κάνετε χαρούμενο το παιδάκι σας ειδικά μετά από την ανησυχία των ημερών. Είναι ένας τρόπος για να γιορτάσετε ξανά την κοινωνικοποίηση του παιδιού σας αλλά και την δική σας.

Η “Pleiades Catering” ενόψει των ημερών συνεχίζει την λειτουργία της κανονικά στηρίζοντας τον αγώνα πολλών επιχειρήσεων.

Πολλές εταιρίες και επιχειρήσεις όπως γηροκομεία, ιδιωτικές κλινικές και άλλοι φορείς ευπαθών ομάδων σιτίζονται καθημερινώς από τις Πλειάδες με φρέσκα τρόφιμα & προϊόντα. Η σίτισή τους είναι σημαντικό να παραμείνει ενεργή και ανεπηρέαστη από τις εξελίξεις και την καθημερινή ανησυχία που βιώνουμε όλοι.

Ενσωματώστε μια νότα άνοιξης στο μενού υποδοχής και συνδυάστε το με ανατρεπτικά παραδοσιακά στοιχεία.

  1. Θεικά ποτά

Ένα signature cocktail είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να δώσετε προσωπικότητα και χαρακτήρα στον γάμο σας και ιδιαίτερα την άνοιξη που προσφέρεται με πολλά αρώματα και μυρωδικά.

Μια πολύ δροσιστική ιδέα είναι οι frozen margaritas, frozen strawberry daiquiris και Bellinis. Σε συνδυασμό με ποτήρια που αναγράφουν τα αρχικά σας είναι ο τέλειος συνδυασμός για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας σε μια ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.

Mέσα στο 2018 παρακολουθήσαμε πολλές από τις προβλεπόμενες τάσεις για να μπορέσουμε να τις ενσωματώσουμε στα μενού μας.

Με το 2019 να είναι ήδη δυναμικό στις νεές δημιουργίες και ιδέες για συνταγές, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε μια έκδοση των πιο καυτών τάσεων στα τρόφιμα! Πολλές από αυτές τις τάσεις αντανακλούν τη μεταβαλλόμενη στάση απέναντι στην υγεία και το περιβάλλον - διαβάστε για να μάθετε.

  1. OAT MILK/ ΓΑΛΑ ΒΡΩΜΗΣ

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει συνεχώς εναλλακτικά γαλακτοκομικά προϊόντα που εισάγονται στην αγορά. Το γάλα σόγιας και το γάλα αμυγδάλου είχαν τη βασιλεία τους λόγω των οφελών τους για την υγεία και των μοναδικών γεύσεων, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μελετήσουμε για το γάλα βρώμης! Μπορεί να έχετε ήδη δει στα τοπικά καταστήματα καφέ διαφημιστικά για τη διαθεσιμότητα γάλακτος βρώμης και αυτό συμβαίνει επειδή αυτό το προϊόν είναι εδώ για να μείνει το 2019.

 

Στο μονοπάτι της φύσης πιστεύουμε στη δύναμη των οργανικών και έχουμε συντάξει μια λίστα από λόγους που πιστεύουμε ότι οι οργανικές ουσίες θα σας βοηθήσουν στο δρόμο σας να γίνετε πιο ευτυχισμένοι και πιο υγιείς.

  1. Η βιολογική γεωργία διατηρεί το έδαφος υγιές.

Ακριβώς όπως και οι επιλογές σας στο παντοπωλείο υπαγορεύουν την υγεία σας, υπαγορεύουν επίσης την υγεία της γης. Μη βιολογικά τρόφιμα ψεκάζονται με εξαιρετικά τοξικές χημικές ουσίες που σκοτώνουν τα πάντα εκτός από την ίδια την καλλιέργεια. Αυτό περιλαμβάνει τους ζωντανούς οργανισμούς που χρειάζεται ένα φυτό για να αναπτυχθεί και να καταστήσει πλούσιο το θρεπτικό υλικό του εδάφους. Μόλις σκοτωθούν αυτοί οι οργανισμοί αντικαθίστανται με συνθετικά λιπάσματα που αποτελούνται από ... το μαντέψατε, πιο τοξικά χημικά.

H διοργάνωση του γάμου σας είναι μια καθαρά προσωπική διεργασία και αποτύπωση των ιδιαιτερότήτων σας και επιθυμιών ως ζευγάρι. Ιδανικά, η ημέρα του γάμου σας θα πρέπει να εκφράζει τον χαρακτήρα σας, την ιστορία σας καθώς και τις αναμνήσεις σας. Είτε είστε λάτρεις του κλασικού ή μποέμ υποστηρικτές, η ημέρα αυτή θα πρέπει να φέρει το αποτύπωμά σας.

Mία από τις πιο σημαντικές εργασίες στην to-do list του γάμου σας είναι η επιλογή του χώρου της δεξίωσής σας. Παρακάτω θα διαβάσετε τα σημαντικά κριτήρια που υπογραμμίσαμε για εσας και την ονειρική αυτή ημέρα.

H περίοδος των διακοπών πλησιάζει όταν αρχίζετε να βλέπετε δημόσιους χώρους διακοσμημένους με λαμπερά φώτα και η Mariah Carey έχει επιστρέψει στο ραδιόφωνο. Η εορταστική περίοδος φέρνει σε επαφή όχι μόνον τις οικογένειες και τους φίλους, επιτρέπει επίσης και στις εταιρείες και τους συναδέλφους να περάσουν ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους. Για πολλές επιχειρήσεις, το πάρτι διακοπών είναι το περιζήτητο γεγονός της χρονιάς, όπου οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν.

Θέλουμε να ικανοποιήσετε την ομάδα εργασίας σας και να διοργανώσετε μια αξέχαστη εκδήλωση γι 'αυτούς – θα σας βοηθήσουμε λοιπόν να απογειώσετε το τελευταίο πάρτι της χρονιάς με τις παρακάτω συμβουλές!

Συμβουλές για το πως να οργανώσετε το Pre-Wedding Event το Φθινόπωρο.

  1. Kρατήστε την απλότητα!

Το Φθινόπωρο σαν εικόνα είναι γεμάτο έντονα χρώματα και μοτίβα. Θέλετε να ακολουθήσετε το αναμενόμενο concept ή να ξεχωρίσετε με την απλότητα του καθαρού λευκού? Είναι σημαντικό να μπορείτε να αποτυπώσετε την προσωπικότητά σας στο προγαμιαίο πάρτυ σας και τί πιο elegant από την απλότητα!

Είτε είστε πρόσφατα αρραβωνιασμένοι, είτε προετοιμάζεστε για τις γρήγορες δοκιμές μαλλιών και μακιγιάζ, αυτές οι νέες τάσεις ομορφιάς είναι ακριβώς το σημείο για να ξεκινήσετε όταν πρόκειται για την επιλογή των μαλλιών σας και μακιγιάζ για την μεγάλη ημέρα.