ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

Προετοιμάζουμε και προτείνουμε ένα μηνιαίο πρόγραμμα σίτισης υπαλλήλων- στελεχών της εταιρίας σας παρέχοντας εναλλακτικές προτάσεις και αποφασίζεται η τελική του μορφή. Το πρόγραμμα σίτισης με τους ακριβείς χρόνους παράδοσης παραδίδεται στον Σέφ και στον Υπεύθυνο Διακίνησης και εντάσσεται στην παραγωγή μας. 

Στην περίπτωση των εταιρικών πελατών η εταιρία μας επιλέγει και στην συνέχεια εκπαιδεύει στον χώρο το προσωπικό που απασχολεί. Αναλαμβάνει την τοποθέτηση του φαγητού σε Bain-Marie, το σερβίρισμα σε μερίδες στο προσωπικό της εταιρίας και κάθε είδους παροχή υπηρεσίας που απαιτείται για την άρτια λειτουργία του χώρου εστίασης της εταιρίας. Σε άλλες περιπτώσεις μεριδοποιούμε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε σκεύη εργαστηριακά ελεγμένα και πιστοποιημένα.

Προσφέρονται: coffee breaks- bar, cocktails, buffet, menus, εταιρικά light lunch.

Η εταιρία μας συνεργάζεται και απασχολεί διατροφολόγο διαιτολόγο και προετοιμάζει ειδικά μενού για διαβητικούς και γενικά άτομα με ειδικές διατροφικές συνήθειες.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

Έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε, στελεχώσουμε και λειτουργήσουμε κυλικείο οποιωνδήποτε απαιτήσεων. Παραδίδουμε τα κατάλληλα μηχανήματα  ( καφέ, αποχυμωτή, τοστιέρα, φουρνάκια, ψυγεία, …) και φροντίζουμε να ικανοποιούμε στο ακέραιο τις απαιτήσεις του προσωπικού σε καφέδες, χυμούς, σνακ κ.λπ.


Δεν είναι απαραίτητο να μαγειρεύεις φανταχτερά
ή πολύπλοκα αριστουργήματα. Απλώς καλό
φαγητό, από φρέσκα υλικά.